MPB informon se gjatë ditës së sotme në orën 14:15 zyrtarët policor të Sektorit për Bashkëpunim Ndërkombëtar Policor, në rajonin e Katllanovës e kanë arrestuar B.A (41) nga Petroveci i Shkupit.

Nga MPB shtojnë se ai është kërkuar me fletarrest qendror, pas urdhrit të Gjykatës Penale të Shkupit për vuajtje të dënimit me burg.

“Personi u dorëzua në Departamentin e Policisë në Petrovec për procedura të mëtejshme dhe më pas do të dërgohet në institucion ndëshkues-përmirësues”, thonë nga MPB.