Nëpunës policor nga Departamenti i policisë kriminalistike, Sektori për tregti të palejuar në koordinim me SPB Shkup- Njësia për tregti të palejuar me drogë, sot në Vendkalimin kufitar “Aeroporti ndërkombëtare Shkup” gjatë hyrjes në Republikën e Maqedonisë së Veriut e kanë privuar nga liria shtetasin italian K.T (39). Gjatë kontrollit te ai janë gjetur dhe marrë marihuanë dhe hashash.