Më 19.05.2021 në ora 10.00 në rrugën “Boris Kidriç” në Tetovë, pjestarë të policisë nga SPB Tetovë e kanë privuar nga liria personin O.A. (30) nga Gostivari për shkak të dyshimit të arsyeshëm se ai është autor i disa vjedhjeve të rënda në mënyrë të pacipë në Gostivar dhe rrethinë informon Tetovasot. Pasi çështja është dokumentuar plotësisht, kundër tij do të ngriten akuza adekuate.Ts