Sot rreth orës 13:30 minuta policia nga SPB-Kumanovë, pas një urdhri gjyqësor nga Gjykata Themelorë-Kumanovë, ka privuar nga liria 44 vjeçarit R.R. nga Kumanova. Personi në fjalë kërkohej për vuajtje të dënimit prej 12 vjetëve. Personi është arrestuar dhe dërguar në burg për vuajtje të dënimit.