Zyrtarët policorë të SPB-Tetovë dje rreth orës 17:30, në rrugën “Iliria” në Tetovë, kanë arrestuar personat A.R. (27) dhe A.E. (24), të dy nga Dobroshti i Tetovës, të cilët nuk kishin patur dokumente identifikimi, dhe ndaj tyre do të përgatiten parashtresat sipas nenit 9 të Ligjit për letërnjoftime.Tetovasot