E obliguar të ndjekë stërvitjet ushtarake në kuadër të “Defender 2021”, ambasadorja amerikane Yuri Kim ka vendosur ti përjetojë në një mënyrë sportive duke u përfshirë dhe vetë në to.

Besojeni apo jo, diplomatja amerikane ka testuar aftësitë e saj të qitje.

Ajo shfaqet shfaqet duke bërë qitje me armë mitraloz dhe pistoletë në Bizë.

Bërë virale në rrjetet sociale ndërsa vetë Ambasada ka publikuar në faqen zyrtare të saj në facebook foto nga stërvitja por jo kur Kim qëllon me armë.