Si sot para 20 viteve, brigada 113 vazhdoi betejën në zonën mes fshatrave Llojan dhe Vaksincë, ndërsa këto sulme vazhduan edhe më 25 maj në betejën që zgjati 24 orë pa ndërprerë.

Sot, përkujtojmë Fadil Nimanin, komandant Tigri, ai që rezistoi me të gjitha forcat që kishte në dispozicion gjatë kësaj beteje të përgjakshme, duke rënë dëshmor për të mos vdekur kurrë.

I përjetshëm kujtimi për ty Fadil

Lavdi, shprehet Ahmeti.