Kryeministri i Kosovës në një lidhje direkte nga Brukseli ka folur pas darkës së përbashkët me krerët e Ballkanit Perëndimor.

Ai beson se dialogu do të ketë të ardhme më të mirë.

“Jam i bindur se dialogu do të ketë të ardhme më të mirë dhe jo ashtu siç ka qenë deri më tani. Pra dekadën e fundit”, tha ndër të tjera Kurti.