Shkruan Luan Asllan Dibrani
Albin nami u be në media , Tv ,gazeta të botës për luftën ne mes Miqve tanë izraelit dhe armiqve tanë palestinez .Me çudite se nuk ta dëgjova zërin akoma. Evropa e dënoi sulmin e grupeve terroriste .Madje edhe shtetet për rreth deri Maqedonia.Madje Sllovenia e Austria ngriten flamurin e Izraelit ne objektet zyrtare ?

Nuk e di a te ka treguar kush se luftë, ka atje madje disa deputet tu, janë ne gatishmëri frontale duke u përqurr ne sheshin e Prishtinës ne përkrahje te armiqve qe pe dritë e për diell here ne Palestinë e here ne Beograd madje arriten edhe ne Prishtinë duke e
poshtëruar Kosovën!!!
A te ka treguar kush Albin se këto protesta Beogradi i paska financua dhe inicur edhe protestën e Prishtinës.

A ke dëgjuar Albin që disa palestinezë dhe aktivistë serbë kanë organizuar marsh në kryeqytetin e Serbisë ku me pankarta kanë dalë edhe kundër Pavarësisë së Kosovës disa sosh shkruhej se Kosova është Serbi dhe se Palestina është shtet!?

Po edhe për herë të parë, në Prishtinë dhe në Beograd është marshuar për qëllim të njëjtë. Para dy ditësh, pankartat pro Palestinës kanë marrë Beogradin. Në disa sosh shkruhej se Kosova është Serbi dhe se Palestina është shtet!

Albin a ke dëgjuar se në këtë protestë i pranishëm ishte edhe deputeti i Vetëvendosjes, Eman Rrahmani në përkrahje te kësaj proteste madje edhe organizator te përkrahura edhe nga edhe dy deputete te Vetëvendosjes,ndonjë ditë, kur te dëgjon Partia e Vetëvendosjes për këto vepra skandaloze dhe antikombëtare, a do ti ndëshkoni dhe përjashtim nga partia?
Pyetje edhe nga publiku besoj se do te jete e ngjashme… A te ka treguar kush Albin se këto protesta Beogradi i paska financua dhe inicur edhe protestën e Prishtinës. Njerëz të çmendur. mbrojn Palestinën qe është kundra Kosovës, nuk e njeh Kosovën, dhe haptas thotë se Kosova është Serbi!

Ju nuk po i dalloni ngjyrat mirë se te gjithë mu duken se janë me një ngjyre të vrugte si ne te zezë Hulumto Albin a mos ky Eman Rrahmani nuk qenka shqiptar e tu ka fut ne parti si spiun i Beogradit dhe Palestinës.

!

Eman Rrahmani i dyshuar se kreu vepër penale propogande , prandaj duhet ndjekur nga organet e drejtësisë.

A ke degjuar Albin për „ Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka mbajtur të premten në Prishtinë, marshin protestues në shenjë solidarizimi me popullin palestinez dhe forcës së ushtruar ndaj tyre nga shteti i Izraelit?
O mua ose me kane lënë sytë, ose ju nuk po i dalloni ngjyrat mirë se te gjithë mu duken se janë me një ngjyre të vrugte , asnjeri nuk u përngjan racës tonë shqiptare .Mua mu duken se te gjithë ishin disi te përzër me prejardhje te lindjes ,po ne mesin e tyre kishte hashkali ,rom , egjiptian e shume lloj racash qe u shpiken pas Pavarësisë se Kosovës!
Hulumto Albin a mos ky Eman Rrahmani nuk qenka shqiptar e tu ka fut ne parti si spiun i Beogradit dhe Palestinës.

Albin a e din se duhet qeveria e jote te distancohet nga këto grupe ekstremiste te instrumentalizuara që thirren në emrin tuaj dhe te Kosovës…

Albin këta deputet dhe mercenar qe janë strehuar ne vetëvendosje a thua nuk e shohin frontin e hapur me Serbinë për Mitrovicën, por paskan force me dal edhe në Lindje qe ato shtete shumica janë miq te Serbisë . A ke dëgjuar Albin se ne atë zonë mikun ma te përzemërt e kemi Izraelin dhe pikërisht ushtarët tu po e sulmojnë atë qe ishte zë i vetëm me mbrojtur Pavarësinë e Kosovës me figurat ma eminente ne Senatin amerikan!!!

Qenet e keqeje e bien ujkun në torishte është një proverb i të pareve tanë prandaj ata qene duhet larguar sa me parë. Si more na punon logjika veç për vepra te mbrapshta e asnjëherë për ato te mbara. Kur e patëm luftën ne Kosovë, sa kosovar shkuan për strehim në shtetet arabe?
Asnjë!

Ja shihne pamjen e tyre, a jane shqiptr Fotoja e tyre tregon se jo!

Kush na strehoj vëllezërit dhe motrat tona qe u përzunë nga gjenocidi serb, kuptohet se bota perëndimore dhe Amerika. Këtë turp e bëjnë vetëm trurshperlarët . Prandaj Albin kur te dëgjosh këto çka te thash sheshoj këto gjera dhe kthe timonin nga Perëndimi aty ku e kemi ardhmërinë atyre uroju rrugën për Palestinë, ku e kanë origjinën.

Pamje nga protestat e dirigjuara nga Beogradi në Prishtine dhe Beograd të njëjta me një porosi zhdukjen e popullit izraelit dhe zhbërjen e Kosovës!!!

Albin ta dhamë votën e 50%-shit, prandaj, populli mos harro se janë në vëzhgim me hapat e Qeverise se re, prandaj të jesh sy qele, distancohu, bashkoju Evropës dhe Amerikës!

Komunistët e socialistët gjithmonë i kanë përkrah terroristët. e nëse thotë dikush se Hamasi nuk është organizate terroriste atëherë dyshoj ne forcat progresive të botës.

Albin ta dhamë votën e 50%-shit, prandaj, populli mos harro se janë ne vëzhgim me hapat e Qeverise se re, prandaj të jesh sy qele, distancohu, bashkoju Evropës dhe Amerikës.
Organet qeveritare dhe Institucionet e sigurisë duhet të ndërmarrin veprimet hetimore në hetimin e rasteve në pajtim me ligjet penale, përfshirë edhe: parandalimin e propagandës dhe çdo formë të mbështetjes dhe solidarizimit gjoja me viktimat palestineze, e që në realitet nënkupton mbështetje të HAMAS-it.
Edhe në rastin e ISIS-it, të tillët solidarizoheshin me viktimat civile siriane, por që përfundonin si prestarë të ISIS-it dhe grupeve te terrorizmit duke prere koka te fëmijëve e grave në Siri .
Albin thirre qeverinë për një takim të jashtëzakonshëm dhe do duhej të radhitëni hapur në krahë me SHBA-në dhe Evropën perëndimore, për sa i përket konfliktit izraelito-palestinez dhe të dënojë terrorizmin islamik palestinez të HAMAS-it.

Albin kontrolloi çdo lëvizje-udhëtimi te qytetarëve të Kosovës në përgjithësi, për linjat tokësore, ajrore për në vendet e Lindjes, veçmas Turqi dhe Palestinë etj sepse kjo është cenim dhe devijim i rrugës kombëtare..
Bashkësia Islame e Kosovës duet të jetë e kontrolluar nga Institucionet kompetente të Republikës së Kosovës,sepse shpeshherë veprimet e tyre kane kaluar kompetencat e kornizave të besimit fetar, duke kaluar nënkuptohet në mbështetje të terrorizmit të grupeve të ekstremizmit islamik e posaçërisht organizatën terroriste të HAMAS-it).
Kryesitë e Partitive politike duhet të distancohen dhe marrin masa kundër zyrtarëve të tyre dhe të distancohen nga aktivistët, që kanë marrë pjesë në protesta të tilla që janë kundër Interesit tonë kombëtar dhe ti deklarojnë publikisht në lidhje me abuzimet dhe orientimin e tyre ndaj Republikës së Kosovës karshi integrimeve Euro-Atlantike.
Albin thirre qeverinë për një takim te jashtëzakonshëm dhe do duhej të radhiteni hapur në krahë me SHBA-në dhe Evropën perëndimore, për sa i përket konfliktit izraelito-palestinez dhe të dënojë terrorizmin islamik palestinez të HAMAS-it.

Çfarë ironie shqiptaret në Kosovë, protestë për Palestinën e lirë, palestinezet proteste për okupimin e Kosovës!

Vërtet kjo është paradoks, palestinezët nuk na duan, e ne mundohemi që t’i detyrojmë.
Miku i armikut tim është armiku im. Çfarë ironie shqiptaret në Kosovë, protestë për Palestinën e lirë, palestinezet proteste për okupimin e Kosovës ,Albin pleqëro këtë punë edhe ti me stafin dilni para publikut kosovar se heshtja ne disa vende nuk ka vend e kam friken se mos po të hakmerret.
Ambasadori palestinez në Beograd mesazh protestuesve anti-Izrael në Prishtinë: Me mendje e zemër jam me ju, atje në Prishtinë e Serbisë!?, prandaj çka pret Albin??? Je i vonuar Alnin Kurti.Mos harro se unë kam dhënë shume nga vetja ime me familje dhe rajon për me te pa kryeministër ,pastaj kam shpresa se nuk do te na zhgënjesh…