Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se gjatë ditës që lamë pas, janë sanksionuar 401 persona për mosmbajtje të maskës anti-covid. Nga MPB-ja kanë vazhduar të apelojnë që të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut.