Imazhet dramatike tregojnë një Ferrari 250,000 £ që u shkatërrua në një përplasje – dhe për mrekulli, nuk pati lëndime serioze. Supermakina u përplas me një veturë franceze të Mërkurën në mëngjes në një rrugë me 30 kilometra në orë në Old Trafford, Manchester. Imazhet e marra në vendin e ngjarjes tregojnë pjesën e përparme të Ferrari 488, i cili është i aftë të arrijë shpejtësi deri në 340km/o, u shkatërrua plotësisht. Motori është i ekspozuar rëndë, kapaku është hedhur lartë dhe parakolpi përparmë mungonte plotësisht.

Credits: GMP/SWNS
Fotografitë e veturës franceze tregojnë pjesën e përparme me dëmtime serioze rreth rrotës së përparme, derës së pasagjerit dhe kapakut. Qeset e ajrit brenda makinës gjithashtu duket se janë zhdukur për shkak të ndikimit të dukshëm të përplasjes. Pavarësisht nga dëmtimi, një person pësoi vetëm lëndime të lehta gjatë përplasjes.

Zyrtarët po bëjnë thirrje për këdo që ka pamje nga kamera, të paraqiten në një përpjekje për të përcaktuar se sa shpejt udhëtonin automjetet. Policia e Mançesterit ndau imazhe në faqen e saj të GMP Traffic Twitter dhe mbishkroi postimin: ‘Dy automjete RTC në Chester Road këtë mëngjes u përfshinë me dëmtime të lehta.