Kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu bashkë me kryetarin e këshillit të komunës z. Zahir Bekteshi dhe udhëheqësin e Sektorit të Arsimit z. Nuhi Dardhishta sot ua ndau vendimet 19 mësimdhënësve të 7 shkollave të Komunës së Çairit – “Hasan Prishtina”, “Liria”, “Tefejuz”, “Jashar Bej Shkupi”, “Vasil Gllavinov”, “Imri Elezi” dhe “Ismail Qemali”.

Ganiu theksoi se përforcimi i kapaciteteve kadrovike gjithmonë është mision i rëndësishëm që kontribuon në mbarëvajtjen e një procesi cilësorë dhe inovativ edukativo-arsimor. Ai tha se kur kemi mësimdhënës që ndjekin trendin bashkëkohor të reformimit të arsimit, fëmijët tanë do të jenë gjithmonë në hap me kohën.

Komunа e Çairit dhe kryetari i saj gjithmonë kanë qenë dhe do të vazhdojnë të jenë përkrah nevojave të mësimdhënësve, mbi të gjitha duke u angazhuar për modernizimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës shkollore.

Me respekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Çairit.

 http://cair.gov.mk | [email protected] | Facebook |

19 attachments

187794572_2825123057816344_2408069843925388111_n.jpg

187581119_2825120397816610_3330607766250171306_n.jpg

187640040_2825120457816604_3173460452060213369_n.jpg

188003574_2825120721149911_791882873463055867_n.jpg

188614011_2825120767816573_7862282797159638783_n.jpg

189302496_2825120824483234_5960736942390292031_n.jpg

187753816_2825120874483229_2164965923216810055_n.jpg

188690918_2825120911149892_260873300698917082_n.jpg

187937170_2825120957816554_5043021727860219712_n.jpg

187827053_2825120984483218_2646133261292580220_n.jpg

189612931_2825121024483214_3467706681163722698_n.jpg