Dje në ora 08:15, personi P.I. (52) nga Debreshi i Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se natën midis 24/25 prill, autorë të panjohur kanë hyrë me forcë në kishën “Shën Gjergji” në këtë fshat dhe kanë vjedhur para informon Tetovasot . Është kryer inspektim në vendin e ngjarjes dhe çështja po sqarohet dhe dokumentohet.Ts