Dragi Rashkovski dhe Daniell Stançev, të dyshuar për rastin me softuerin për shkeljet në trafik janë dërguar para gjykatësit të procedurës paraprake, konfirmojnë nga Gjykata Penale-Shkup. Jozyretarishtë mësohet se për Rashkovskin dhe Stançev kërkohet paraburgim, derisa për dy të dyshuarit e tjerë vetëm masa kujdesi.