Dje në orën 14.00 63-vjeçari nga Tetova në SPB-Tetovë ka raportuar se rreth orës 11.00 në oborrin para shtëpisë së tij familjare, për shkak të marrëdhënieve të tyre të pazgjidhura pronësore-juridike, ka qenë i sulmuar fizikisht nga vëllai i tij S.A. (67), gjithashtu nga Tetova. Një orë e gjysmë më vonë, S.A. është thirr në Stacionin Policor të Tetovës dhe çështja është pastrua plotësisht dhe kundër personit të raportuar do të përgatitet parashtresë adekuate.Ts