Fotografi të një qeni të varur në një pemë shqetësoi banorët e Demir Kapisë. Fotografitë janë publikuar në “Facebook”.
“Ndonjëherë nuk dimë si të reagojmë në këtë rast. Sapo pranuam këto fotografi në mesazh nga Demir Kapia, kjo ka ndodhur sot, kanë varur qenin”, thuhet në njoftimin e faqes “Shepasti Entuzijasti”.

Ata kërkojnë dënimin e kryesve dhe njoftojnë se rasti do të paraqitet në MPB dhe AUV.
Fotografitë me qenin e varur nxitën reagime të shumta duke kërkuar kështu edhe reagimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

https://www.facebook.com/pawsomefurryfriends/posts/2649556202011190