Dy influencues në Bali , Indonezi që shkaktuan një trazirë në mediat sociale pasi ndanë një video të tyre të veshur me bojë fytyre të maskuar si një maskë fytyre tani po përballen me dëbimin nga vendi .

CNN po raporton se Josh Parler Lin dhe Leia Se u morën pasaportat nga qeveria lokale dhe tani rrezikojnë të dëbohen nga shteti aziatik për marifetin viral i cili është parë miliona herë në YouTube pasi u nda më 22 prill.

“Askush nuk e vuri re! Edhe sigurinë. Nuk mund ta besoj që kjo funksionon ”, dëgjohet teksa thonë ata.

Ajo u mburr kur hyri në dyqan ushqimesh në video, por njerëzit e vunë re qartë në internet pasi ishte një shkelje e qartë e ligjeve lokale të Covid.

Duke folur për mediat lokale I Putu Surya Dharma, një zëdhënës nga Ministria e Ligjit dhe të Drejtave të Njeriut në Bali tha: “Ata do të shqyrtohen së bashku me Imigracionin për të marrë vendimin nëse do t’i dëbojë apo jo”.

Vepra besohet të jetë e para që çifti ka kryer. Lin është nga Tajvani por jeton në Shtetet e Bashkuara ndërsa Se është shtetas i Rusisë.

Tani i veshur me një maskë aktuale për fytyrën, Lin thotë: “Qëllimi për të bërë këtë video nuk ishte aspak mosrespektimi ose ftesa e të gjithëve që të mos mbanin maskë. Unë e bëj këtë video për të argëtuar njerëzit, sepse unë jam krijues i përmbajtjes dhe është detyra ime të argëtoj njerëzit. Ne premtojmë të mos e bëjmë më përsëri. ”

Ashtu si shumë kombe, Indonezia është prekur rëndë nga koronavirusi, por Bali, i cili mbështetet shumë tek turizmi, kishte shpresuar të rihapet deri në Shtator 2020 por situata deri më tani nuk e ka lejuar atë.

https://www.indy100.com/news/face-paint-mask-bali-deportation-b1840073?utm_content=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3ecTwE1qmbXjSpMaoIxFO6YwPYABwzvCOPb3G86IHx3aUQPm4cJMzslqE#Echobox=1619768804