Mbrëmjen e djeshme rreth orës 23:10 në SPB Tetovë është raportuar se në rrugën ,,Vëllezërit Miladinovi“ në Tetovë janë djegur tre kontejnerë për mbeturina informon Tetovasot . Me ndërhyrjen e Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes në Tetovëm, zjarri shpejt është lokalizuar dhe nuk ka pasur asnjë person të lënduar, kurse rasti është duke u zbardhur.Ts