Dje rreth orës 16:20, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 71-vjeçarin S.M. nga Tetova, i cili ësht sjell në mënyrë agresive dhe kishte sulmuar fizikisht njërin prej pjestarëve të policisë informon Tetovasot. I njëjti është mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës për pastrimin dhevdokumentimin e plotë të çështjes, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë adekuate.