Familjet britanike më në fund kanë mundësisë të rezervojnë një fundjavë në shtëpizat e reja luksoze safari në Mbretërinë e Bashkuar, me pamje nga afër të elefantëve dhe gepardëve.

Suitat e West Midland Safari Park tani janë të hapura për publikun, duke ofruar qëndrimin e vetëm brenda natës me elefantët në vend.

Nga tetë suitat, gjashtë nga shtëpizat janë në parkun e elefantëve, ndërsa dy janë afër gepardëve.

Tetë dhomat e reja do të hapeshin verën e kaluar por u vonuan për shkak të koronavirusit.

Brenda secilës shtëpizë, e cila mund të mirëpresë deri në pesë vetë, ka dhoma ndenjie me pamje të hapura, si dhe zona në natyrë dhe ballkone.

Turistët mund të shikojnë elefantët përfshirë Sutton, Latabe dhe Five.

Dy nga llozhat do të shohin zonën e gepardëve, në shtëpizat dykatëshe flenë deri në gjashtë persona, me gepardët, Asrael dhe Bappe të sjellë nga Franca në fillim të këtij viti.

Rezervimet u hapën vitin e kaluar, por u detyruan të pezulloheshin për shkak të kërkesës së madhe.

Disponueshmëria për pjesën tjetër të vitit 2021 është e kufizuar, por ka ende shumë opsione të disponueshme për vitin 2022.

Kuzhinierët mund të përgatisin darkën tuaj dhe ta dërgojnë atë në dhomën tuaj, po kështu edhe në mënyrë që të keni pamje të mahnitshme gjatë ngrënies.

Shtesa të tjera përfshijnë parkim falas, shërbim portier 24-orësh dhe WiFi falas. Një qëndrim në llozha gjithashtu përfshin hyrjen në park dhe rripa dore për udhëtimet në park.

Çmimet fillojnë nga 147 £ për fëmijë, për një natë, me të rriturit nga 171 £ për të rritur, për një natë.