Mbrëmjen e djeshme (21-prill) rreth orës 20:15, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 54-vjeçarin M.M. nga Negotina e Pollogut, i cili gjatë ditës së djeshme kishte sulmuar fizikisht gruan e tij 55-vjeçare, djalin dhe nusen 30-vjeçare.
I njëjti është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar, ku e kishte dëmtuar edhe dhomën për mbajtjen e personave të arrestuar. Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar, pas së cilës kundër tij do të përgatitet parashtresë adekuate.