Dje në ora 18:55, E.M. (20) nga Debreshi i Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 17.00 në Gostivar, kishte qenë i sulmuar fizikisht nga K.R. (19) nga Llakavica e Gostivarit informon Tetovasot . Sipas denoncimit sulmuesi K.R. gjatë sulmit gjithashtu ishte përdorë mjet metalik. Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar.Ts