Procesi i numërimit të votave për zgjedhjet parlamentare 2021 vijon.

Në të gjithë vendin deri më tani PS kryeson me 151,612 vota, e pasuar nga PD-AN me 118,627 vota. LSI deri më tani ka marrë 21,278 vota, kurse PSD 6,274.

Në qarkun e Shkodrës, Kukësit dhe Lezhës kryeson Partia Demokratike, kurse në qarqet e tjera deri tani kryeson Partia Socialiste.