Një deklaratë që mund të përshkruhet si një dëftesë-marrje u bë nga Fernando Santos në lidhje me udhëheqjen e ekipit kombëtar Portugez.

Trajneri portugez foli në një stacion radio për ekipin kombëtar të vendit, duke e përshkruar Jose Mourinho si personin ideal për të marrë drejtimin e ekipit në 2024, kur kontrata e tij përfundon dhe projekti që ai ka ndërmarrë është përfunduar.

LEXO EDHE:Japonia përballë emergjencës së Covid-19, tre muaj para Olimpiadës

“Projekti për të cilin kemi rënë dakord me Fernando Gomez përfundon në vitin 2024. Deri atëherë kemi rënë dakord të shkojmë së bashku. Për më vonë nuk mund të them, do ta mendoj. Ka angazhime deri në vitin 2024 dhe të dy duam t’i mbajmë ato. A do të jetë Jose Mourinho pasardhësi im i mirë? Besoj se po. Portugalia ka trajnerë të shkëlqyeshëm, të cilët e meritojnë të pasojnë Fernando Santos,” theksoi ai.