Sonte , gjysmë ore pas mesnatës, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë privuar nga liria personat I.F. (29), 22 vjeçarin H.F. dhe H.F. (53) nga Gostivari, pasi që H.F. (53) më herët kishte raportuar se kishte qenë e sulmuar fizikisht në shtëpinë e tyre familjare nga I.F. i cili më vonë është mbajt në Stacionin Policor Gostivar për pastrimin dhe dokumentimin e plotë të rastit.Ts