Dje rreth orës 20:30, për një rrugë të pa asfaltuar në zonën e fshatit Odri të Tetovës, efektivët e policisë së SPB Tetovë kanë gjetë një traktor të braktisur “imt 539” të ngarkuar me dru zjarri, të cilat nuk kishin qenë të vulosura. Traktori dhe drunjët janë konfiskuar dhe do të dorëzohen në Policinë Pyjore për procedime të mëtejshme.Ts