Këtë pasdite në Vaksincë të Kumanovës janë përleshur dy grupe të emigrantëve. Gjatë përleshjes dy emigrantë kanë marrë lëndime trupore. Rastin e kanë konfirmuar nga MPB-ja dhe njoftojnë, se rasti është denoncuar në ora 14:30.

“Po, është denoncuar përleshje mes dy grupeve në ora 14:30”, thonë nga MPB.