Humoristi i njohur, Vedat Bajrami, ka publikuar një fotografi me mikun dhe kolegun e tij, Osman Azemi.

Ata kanë bërë shaka në Instagram, duke publikuar fotografi se si duken “para dhe pas vaksinimit”.

‘Para dhe pas vaksinimit, na lujtet’, ka shkruar Bajrami në fotografi.