Në një postim në rrjetin social Instagram, kuzhinieri Nusret ndau me fansat një video duke imporivuzuar një skenë nga “The Godfather”, madje duke lënë të kuptohet se do të bëhet pjesë e Hollywoodit.

Nuk është për t’u habitur që restoranti i cili shndërroi famën e tij në një senzacion global ka mbetur në përputhje me prodhimin e përmbajtjes së filmit, duke shtyrë vazhdimisht veten jashtë zonave të rehatisë dhe duke u kujdesur për markën e tij në mënyrë jo-falimentuese.

Duke e dashur pamjen e OG Tony Montana, Nusret Gokce nxori një video me minutazhë të gjatë në Instagram duke improvizuar plotësisht një skenë nga filmi i famshëm hollivudian “The Godfather”, shkruan Lovin Dubai.