Ish-sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë, Dragi Rashkovski nga paraburgimi shtëpiak do të shkojë në Burgun e Shutkës.

Gjykata Penale njoftojnë se Këshilli Gjyqësor ka pranuar ankesën e Prokurorit Publik dhe i kanë caktuar 30 ditë paraburgim.

Përveç Rashkovskit, në paraburgim shkon edhe Daniel Stançeski, pronar dhe drejtues i fromës “Invoka grup” që fitoi tenderin softuerin për kundërvajtje në komunikacion.

Ndryshe, prokuroria akuzon Rashkovskin se përderisa ka ushtruar profesionin e sekretarit të përgjithsëm në Qeveri ka blerë softuer për kundërvajtje në komunikacion.