Udhëheqësi i supozuar i një klanit kriminal, Slobodan Kašćelan, truproja i tij dhe dy të tjerë janë arrestuar në Kotor në një aksion policor.

Përveç tyre, inspektorët e Sektorit për Luftën kundër Krimit arrestuan tre persona të tjerë, dhe ata po kërkojnë për disa anëtarë dhe organizatorë të tjerë të këtij grupi kriminal, shkruajnë mediat vendase.

Kashçelana dyshon se ai organizoi një grup kriminal që bëri dhe planifikoi disa krime të rënda, për të cilat ai rrezikon deri në 40 vjet burg.

Policia zyrtarisht njoftoi këtë mëngjes se po ndërmerr aktivitete të planifikuara drejt grupeve kriminale.

“Disa njerëz janë arrestuar. Aktivitetet janë duke u zhvilluar” u njoftua në llogarinë e tyre në Twitter, në të cilën u postua një regjistrim i veprimit.