Publikohen pamje nga momenti i s ulmit të Rudolf Nikollës brenda xhamisë “Dine Hoxha”, pak ditë më parë në Tiranë. Report Tv ka siguruar videon nga momenti i sulmit me xhami, ku shihet 32-vjeçari shihet teksa vrapon dhe qëllon të parin person që sheh në xhami.

Dy besimtarët, të cilin ishin ulur dhe po lexonin Kuranin janë kapur në befasi duke mos reaguar në kohë ndaj s ulmit me thikë.

Por kur kanë kuptuar çfarë po ndodhte edhe pse të pla gosur kanë nisur që të vrapojë dhe t’i shpëtojnë nga duart të riut. Ky i fundit është shprehur sot në gjyq se është përndjekur për 1 vit, ndërsa theksoi se i njeh me fytyrë të gjithë besimtarët.