Në Tepelenë u mbyll procesi i numërimit të votave.

Më shumë vota ka marrë Partia Socialiste, me 3.433 të tilla.

Në vend të dytë renditet PD me 1.432 vota dhe më pas LSI me 750 vota.

Procesi i numërimit po vijon qetësisht në zonat e tjera.