Masat antipandemi janë thuajse në mbarë botën, duke bërë që secili të shfaq kujdes të shtuar ndaj personave me të cilët rri në kontakt.

Megjithatë, me asnjë rrezik për koronavirus, është hasur në një qytet të Anglisë, një çift i veshur tërësisht me kostumet mbrojtëse hazmat.

Të dy u panë në një market në Hull.

Ndërsa, shihnin produkte ushqimore për të cilat dhe kishin me vete një listë.