Këngëtarja e njohur shqiptare, Fjolla Morina, është e dënuar me gjashtë vjet burgim.

Ajo së fundi është shpallur edhe në kërkim ndërkombëtar dhe më vonë erdhi edhe reagimi i saj.

Ajo ka vendosur që të mbyll rrjetet sociale, edhe pse ka qenë shumë aktive duke pozuar gjithmonë krah bashkëshortit.

Kujtojmë se, Fjolla Morina ka kurorëzuar dashurinë e saj me martesë para pak jave në Maldive.