E pyetur se si e vlerëson procesin e vaksinimit kundër Covid-19 tek punonjësit në arsim, ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska mohoi se ka interesim të ulët nga për t`u imunizuar sektorin që ajo drejton, shkruan Alsat. Carovska tha se vaksinimi i deritanishëm i punonjësve në arsim i përmbush pritshmëritë e MASH.