Presidenti i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Muamed Sejdini sot ka mbajtur takim me ish-kryetarin dhe mbështetësin e madh të sportit dhe futbollit në komunën e Gostivarit, Nevzat Bejta.

Në “Shtëpinë e Futbollit” u fol për gatishmërinë e Federatës së Futbollit të Maqedonisë për përmirësim të infrastrukturës në kapacitetet e futbollit në Gostivar, ndërsa i pari i FFM-së konfirmoi përcaktimin e federatës për të ndihmuar gjitha rajonet në vendin tonë.

“Në emër të Federatës së Futbollit të Maqedonisë, dua të përcjell qëndrimin tim deri te gjithë dashamirët e futbollit në Komunën e Gostivarit dhe mikut tonë të madh Nevzat Bejta, se ne si federatë gjithmonë jemi të gatshëm të krijojmë kushte për të ardhme më të mirë të futbollit në vendin tonë.

Nëse në këtë drejtim do të kemi mbështetjen e vetëqeverisjeve lokale, jemi të sigurtë se mund të sigurojmë të ardhme të bukur për sportin tonë, me theks të veçantë për futbollistët e rinjë.