Deputetja e BDI-së Arta Bilali Zendeli, duke folur në emisionin Top Tema të Telma TV, tha se shumica parlamentare ishte e bezdisur nga akuzat e opozitës se shumica parlamentare ishte e paqëndrueshme, dhe kjo është arsyeja pse kryetari Talat Xhaferi vendosi seancën e 32-të për të kontrolluar dhe mbi të cilën votuan dy deputetët e infektuar nga LSDM dhe DOM të cilët kanë qenë të infektuar nga Covid 19.

Thirrje pa ndërprerje nga opozita se qeveria nuk ka shumicën e nevojshme. Tashmë është mësuar si një refren, nuk keni 61, nuk keni 62, nuk keni shumicë, nuk keni shumicë dhe ata donin të tregonin duke marrë pjesë në seancën e 32-të se ata janë udhëheqësit e procesin dhe jo shumicën parlamentare për të votuar në seancën e 32-të dhe sepse kjo ishte disi çelësi nëse kemi 61 deputetë. Ne e dimë që kemi, por fakti që opozita pa ndalur në vend me të njëjtin refren, e bëri kryetarin Xhaferi të tregojë dhe provojë se qeveria ka shumicën e nevojshme, tha Bilali Zendeli.