Dje rreth orës 15:45, në fshatin Neproshten të Tetovës, është privuar nga liria një 16 vjeçar nga ky fshat, i cili më parë kishte refuzuar të identifikohej dhe tek i njëjti është gjetë marihuanë, të cilën ai ishte përpjekur që ta hidhte .
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.Ts