Dje në ora 08:20 në SPB Tetovë pjestarët e policisë nga SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 27 vjeçarin Xh.I. nga Tetova, për arsye se në shtëpinë e tyre familjare kishte demonstruar sjellje agresive, kështu që kishte dëmtuar orenditë e brendëshme të shtëpisë dhe e kishte kërcënuar se do ta vriste babain e tij 57-vjeç, me një mjet të mprehtë.