Gjatë ditës së djeshme (24.04.2021) në SPB Veles janë arrestuar D.P. 45 vjeçar dhe E.B. 30 vjeç që të dy nga Kosova, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale “kontrabandim të 7 migrantëve nga Pakistani. Nga MPB-ja njoftojnë se shtetasit e Kosovës janë ndaluar në SPB Veles derisa migrantët janë dërguar në qendrën për pranimin e të huajve.