Dje në periudhën prej ora 19:45 deri më ora 20:35, zyrtarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë arrestuar personat N.H. (35) nga Gostivari dhe SH.A. (59) dhe M.M. (51) nga Raveni i Gostivarit, për shkak të dyshimit për përfshirjen e tyre në një përleshje fizike në rrugën ,,JNA“ në Gostivar, që është raportua rreth orës 19:00 informon Tetovasot.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.Ts