Dje rreth orës 16:30, në rrugën ,,Murad Baftijari“ në Tetovë, efektivët e policisë së SPB Tetovë kanë privuar nga liria personat B.P. (18) nga Tearca, si dhe A.M. (18), dhe B.G. (18), të dy nga Nerashti i Tetovës, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marijuanë.
Pasi që çështja të sqarohet plotësisht, do të pasojë edhe parashtresë adekuate.