Ana dhe Arsimi janë ndarë por thumbat për njëri-tjetrin po vazhdojnë në rrjete sociale.

Ka qenë Ana ajo që fillimisht postoi fotografi të reja në Instagram, poshtë të cilave shkroi: “Kur për mua të pyet bota, a të vjen keq që s’jam e jotja”.

Nuk ka vonuar shumë, dhe Arsimi ia ktheu përgjigjen përmes një postimi të ri.

Ai shkroi: “Lëre ti se ca më pyet mua bota, ndaloj ato lotët e tua të kota”.