Një polic mbeti në frikë pasi ndaloi një Subaru të shkatërruar.

Subaru është një nga automjetet më të besueshëm që rrallë ndalet.

Ata nuk do të prishen lehtë, dhe nganjëherë ato nuk ndalen edhe pas një aksidenti të madh. Një foto e postuar nga policia e Montanës, në SHBA e tregon këtë më së miri.

Gjegjësisht, patrulla atje ndaloi një Subaru, i cili tashmë mund të shihej nga distanca se ishte dëmtuar mirë.

Sidoqoftë, ajo që befasoi policin ishte padyshim xhami i thyer.

Xhami ishte plotësisht i errët dhe shoferi, duke rrezikuar lëndime nga copat e thyer të xhamit, mund të shikonte rrugën vetëm përmes një vrime në xham. Ai e bëri këtë ndërsa mbante syze.

Dhe kjo befasi nuk ka mbaruar sepse shoferi deklaroi se ai voziste ashtu nëpër disa shtete federale, duke bërë qindra kilometra.

Është e panevojshme të thuhet, makina u nxor menjëherë nga trafiku.