Imami i njohur Ahmed Kalaja, me lot në sy ka treguar atë që ndodhi brenda xhamisë ku ai predikon.

Sulmi ndodhi ndërsa besimtarët ishin duke u falur në xhami.

Hoxha tha se situata u vu nen kontroll shume shpejt dhe se shpresonte qe te mos ishte akt terrorist, por një veprim i nje personi me te meta mendore. Pas ngjarjes ai dha një intervistë për Top Channel, për në tepër ndiqni kronikën.