Tanimë është bërë e modës që pavarësisht moshës e profesionit, fytyrë publike ose jo po e kanë të vëzhtirë t’iu rezistojnë ndërhyrhjeve estetike.

Këngëtaret që iu kanë shpëtuar ndërhyrjeve e botoxit mund t’i numërojmë në gishta.

Madje shpesh edhe këngëtaret që publiku i njeh si “Bilbliat e Mushtishtit” janë përmendur e kritikuar për ndryshimet e tyre.

Në veçanti, Shyhrete Behluli e Remzie Osmani janë dy prej emrave për të cilat publiku është i sigurtë që kanë bërë botox e ndërhyrje sado që nuk e pranojnë.

Ndërkohë, që Shkurte Fejza dhe motrat Mustafa kanë mbetur në numrin e këngëtarve origjinale. Ani pse ‘photoshopi’ i tepruar nuk mungon në imazhet e tyre.