Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (18.04.2021) ka vazhduar me kontrollete shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në qytetin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 192 gjoba, prej të cilave 116 për tejkalim të shpejtësisë, 15 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për makinë të paregjistruara.

Janë shqiptuar edhe 10 gjoba për përdorim të celularit gjatë vozitjes, 4 për mosvënien e rripit të sigurisë si dhe 17 gjoba të tjera për parkim të parregullt.