Në rrjetet sociale po qarkullon një video në të cilën një vajzë e mitur nga Velesi u sulmua fizikisht. Video tregon se ajo qan dhe kërkon ndihmë, tërhiqet nga bashkëmoshatarja e saj dhe goditet me grushta derisa kalimtarët të ndërhyjnë për të shpëtuar vajzën.

Ndërkohë, ajo kërkon ndihmë dhe i kërkon nënës së saj që të mos ngacmohet. Vajzat e tjera që janë pranë saj, regjistrojnë të gjithë ngjarjen me telefon dhe qeshin, në vend që ta ndihmojnë.