Qytetarët e Shkupit shkruajnë në rrjetet sociale lajmërojnë se ka një zjarr në afërsi të Liqenit Treska.

Një problem tjetër është që dyert e kompleksit janë të mbyllura dhe se policia dhe zjarrfikësit nuk mund të hyjnë.